De door ons geleverde Screens en Ritzscreens zijn zeer doeltreffend en duurzaam. Voor iedere situatie is er een passende zonwering oplossing.

Uitgebreide collectie

Mestrom Garagedeuren & Zonwering biedt een uitgebreide collectie screens: standaard screens, Ritzscreens en een verduisterend screen. Een standaard screen is beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs. De Ritzscreens zijn van topkwaliteit en extra windvast, het verduisterende screen wordt aan de binnenzijde van het raam bevestigd voor een optimale lichtinval.

Screens zijn een uiterst effectieve vorm van zonwering dankzij de vlak hangende zonwerende stof. De vlak hangende zonwerende stof zorgt er voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De stabiele techniek maakt de screens extra windvast. De vlakke montage zorgt voor een gevoel van privacy en neemt weinig ruimte in. Kortom: effectieve zonwering met verrassend veel voordelen!

Speciaal maatwerk

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, Mestrom Garagedeuren en Zonwering kan u hierover adviseren. De screens worden speciaal op maat gemaakt door onze fabrikant.

U ontvangt daarnaast vijf jaar fabrieksgarantie op uw screen!

Brede toepasbaarheid

Screens zijn multifunctioneel, zo is een screen niet alleen een functionele oplossing voor uw raam maar kunt u een screen ook prima toepassen in uw terrasoverkapping. Creëer privacy, maar zorg ook voor optimale zonwering tijdens warme dagen. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om uw screen uit te laten voeren in horrengaas voor extra insectenwering.