Rolluiken creëren een veilig, stevig en Inbraak vertragend pantser voor het raam en zorgen voor isolatie en verduistering.


Ruime collectie

De collectie rolluiken van Mestrom® bestaat uit drie typen: rolluik RV 40 is eenvoudig met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, rolluik RV 41 ecoline is geschikt voor kleinere ramen en rolluik RV 49 Safe is extra stevig.

Alle voordelen

Isolerend, verduisterend, geluidswerend en inbraak vertragend, een rolluik biedt het allemaal! Daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor uw raam. Zo kunt u in alle rust genieten van uw veilige woning. In de zomer blijft uw huis heerlijk koel, in de winter geniet u van een warme huiskamer. Tevens bespaart u met deze oplossing energie!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden in hoogte en breedte, Mestrom Garagedeuren & Zonwering kan u hierover adviseren. Rolluiken worden speciaal op maat gemaakt, zo past uw rolluik precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt daarnaast vijf jaar fabrieksgarantie op uw rolluik!

Duurzaam

De lamellen van de rolluiken kunnen niet vastlopen of van elkaar verschuiven doordat ze onderling zijn verbonden. Bovendien zijn de rolluiken ongevoelig voor stof en vocht. Hierdoor gaat uw rolluik van Mestrom Garagedeuren en Zonwering jarenlang storingsvrij mee!

Prijzen rolluiken

De prijs van uw nieuwe rolluiken is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Mestrom garagedeuren & Zonwering komt vrijblijvend langs voor het inmeten en een prijs op maat te maken voor u.