Plisségordijnen

Een plisségordijn is een geschikte oplossing voor ieder type raam en is daardoor een zeer populaire vorm van raamdecoratie. De brede toepassing maakt het mogelijk om de elegante plissé op iedere positie toe te passen. Zo kunt u in alle vrijheid de lichtinval bepalen.

Praktische eigenschappen

Het compacte ophangsysteem van het plissé is geschikt voor ieder type raam. Draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plissé. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u tevens geheel laten zakken (top-down).

Stofkleuren

Elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins, een plisségordijn is geheel samen te stellen naar uw eigen voorkeuren. Zo geniet u altijd van gepersonaliseerde raamdecoratie!

Speciaal op maat

Een plisségordijn kan weggewerkt worden tussen een kozijn, muur of wand en is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Uw plissé wordt voor u op maat gemaakt. Laat u vakkundig adviseren door Mestrom Garagedeuren & Zonwering en ontdek de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.