Jaloezieshutters

Ook fan van shutters? Vanaf nu biedt onze leverancier Verano┬« een fantastisch alternatief voor deze populaire vorm van raamdecoratie: jaloezieshutters. Dit zijn houten jaloezie├źn met een brede lamel. Doordat de lamelbreedte gelijk is aan die van shutters, hebben ze dezelfde sfeervolle en authentieke uitstraling. De speciale houten jaloezie├źn zijn eenvoudig te monteren en hebben geen naar voren scharnierende panelen.

Praktische eigenschappen

Hoe breder de lamel, hoe authentieker de raamdecoratie oogt. De lamellen van de jaloezieshutters zijn maar liefst 65 mm breed. Jaloezieshutters van Verano® zijn gemaakt van abachi-hout, een stabiele houtsoort die koel aanvoelt en niet splintert. U kunt kiezen uit prachtige kleuren: van wit tot antraciet. Met ladderbanden in prachtige kleuren maakt u uw raamdecoratie helemaal af.

Extra breedte

Shutters bestaan uit losse panelen van gemiddeld 80 cm breed. Vaak moeten er dus meerdere panelen naast elkaar worden geplaatst om de gewenste breedte te cre├źren. Houten jaloezie├źn van Mestrom┬« kunnen daarentegen per stuk een breedte van 3 meter beslaan. Hierdoor zijn er veel minder losse systemen nodig om dezelfde oppervlakte te bedekken. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar zorgt ook voor extra rustige en strakke raamdecoratie!

Optimale bediening

De lamellen van houten jaloezie├źn van Verano┬« kunnen niet alleen worden gekanteld, maar ook geheel worden opgetrokken. Zo kunt u de lichtinval van uw raamdecoratie zeer nauwkeurig doseren ├ęn het raam helemaal vrij maken. U kunt kiezen voor elektrische of handmatige bediening. Vanwege de vele losse shutterpanelen die voor een raam hangen, moeten deze allemaal afzonderlijk worden bediend.