Jaloezieƫn
Ga voor een sfeervolle en tijdloze uitstraling en verrijk uw woning met bijzondere jaloezieƫn. Uitstekende lichtregulering in een klassieke stijl.

Uitgebreide collectie

De collectie jaloezieƫn, in de volksmond 'Luxaflex' genoemd, bestaat uit drie verschillende typen: houten jaloezieƫn, aluminium jaloezieƫn en stoffen jaloezieƫn. Houten jaloezieƫn hebben een natuurlijk warme uitstraling, een aluminium jaloezie oogt modern en strak en stoffen jaloezieƫn sluiten perfect aan bij de overige stoffen in uw interieur.

Fijne voordelen

Horizontale jaloezieƫn zijn een zeer praktische oplossing. Jaloezieƫn bieden privacy en zorgen voor een prettige lichtinval die u helemaal zelf kunt bepalen. Jaloezieƫn zijn naast functioneel ook decoratief. Industrieel, landelijk of modern: er is altijd een jaloezie passend bij uw woonstijl!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur. Mestrom Garagedeuren & Zonwering kan u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden. De jaloezieƫn worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw raamdecoratie!