Jaloezieën
Ga voor een sfeervolle en tijdloze uitstraling en verrijk uw woning met bijzondere jaloezieën. Uitstekende lichtregulering in een klassieke stijl.

Uitgebreide collectie

De collectie jaloezieën, in de volksmond 'Luxaflex' genoemd, bestaat uit drie verschillende typen: houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en stoffen jaloezieën. Houten jaloezieën hebben een natuurlijk warme uitstraling, een aluminium jaloezie oogt modern en strak en stoffen jaloezieën sluiten perfect aan bij de overige stoffen in uw interieur.

Fijne voordelen

Horizontale jaloezieën zijn een zeer praktische oplossing. Jaloezieën bieden privacy en zorgen voor een prettige lichtinval die u helemaal zelf kunt bepalen. Jaloezieën zijn naast functioneel ook decoratief. Industrieel, landelijk of modern: er is altijd een jaloezie passend bij uw woonstijl!

Speciaal op maat

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur. Mestrom Garagedeuren & Zonwering kan u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden. De jaloezieën worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw raamdecoratie!

Jaloezieshutters

Ook fan van shutters? Vanaf nu biedt onze leverancier Verano® een fantastisch alternatief voor deze populaire vorm van raamdecoratie: jaloezieshutters. Dit zijn houten jaloezieën met een brede lamel. Doordat de lamelbreedte gelijk is aan die van shutters, hebben ze dezelfde sfeervolle en authentieke uitstraling. De speciale houten jaloezieën zijn eenvoudig te monteren en hebben geen naar voren scharnierende panelen.

Praktische eigenschappen

Hoe breder de lamel, hoe authentieker de raamdecoratie oogt. De lamellen van de jaloezieshutters zijn maar liefst 65 mm breed. Jaloezieshutters van Verano® zijn gemaakt van abachi-hout, een stabiele houtsoort die koel aanvoelt en niet splintert. U kunt kiezen uit prachtige kleuren: van wit tot antraciet. Met ladderbanden in prachtige kleuren maakt u uw raamdecoratie helemaal af.

Extra breedte

Shutters bestaan uit losse panelen van gemiddeld 80 cm breed. Vaak moeten er dus meerdere panelen naast elkaar worden geplaatst om de gewenste breedte te creëren. Houten jaloezieën van Mestrom® kunnen daarentegen per stuk een breedte van 3 meter beslaan. Hierdoor zijn er veel minder losse systemen nodig om dezelfde oppervlakte te bedekken. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar zorgt ook voor extra rustige en strakke raamdecoratie!

Optimale bediening

De lamellen van houten jaloezieën van Verano® kunnen niet alleen worden gekanteld, maar ook geheel worden opgetrokken. Zo kunt u de lichtinval van uw raamdecoratie zeer nauwkeurig doseren én het raam helemaal vrij maken. U kunt kiezen voor elektrische of handmatige bediening. Vanwege de vele losse shutterpanelen die voor een raam hangen, moeten deze allemaal afzonderlijk worden bediend.

Plisségordijnen

Een plisségordijn is een geschikte oplossing voor ieder type raam en is daardoor een zeer populaire vorm van raamdecoratie. De brede toepassing maakt het mogelijk om de elegante plissé op iedere positie toe te passen. Zo kunt u in alle vrijheid de lichtinval bepalen.

Praktische eigenschappen

Het compacte ophangsysteem van het plissé is geschikt voor ieder type raam. Draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk bekleden met een plissé. Een plisségordijn is gemakkelijk op elkaar te schuiven door de gevouwen stof, zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst. De bovenkant kunt u tevens geheel laten zakken (top-down).

Stofkleuren

Elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins, een plisségordijn is geheel samen te stellen naar uw eigen voorkeuren. Zo geniet u altijd van gepersonaliseerde raamdecoratie!

Speciaal op maat

Een plisségordijn kan weggewerkt worden tussen een kozijn, muur of wand en is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Uw plissé wordt voor u op maat gemaakt. Laat u vakkundig adviseren door Mestrom Garagedeuren & Zonwering en ontdek de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een natuurlijke en modieuze uitstraling en zijn daardoor een aanwinst voor iedere ruimte in uw woning.

Ruime collectie

De collectie rolgordijnen bestaat uit drie verschillende typen: standaard- en elektrische rolgordijnen en de Linee Shade. Rolgordijnen zijn geschikt voor iedere situatie. Een rolgordijn zorgt voor privacy en biedt bescherming tegen een laaghangende zon.

Speciaal op maat

Er zijn verschillende variaties mogelijk in afmeting en kleur. Mestrom Garagedeuren & Zonwering® kan u vakkundig adviseren over alle mogelijkheden. De rolgordijnen van Verano worden speciaal op maat gemaakt. Zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie.

U ontvangt twee jaar fabrieksgarantie op uw Verano® raamdecoratie!

Stofkleuren

Rolgordijnen stralen rust uit door de eenvoudige vormgeving. De eigen collectie uni-kleuren van Verano® zijn van de beste kwaliteit. Kies een lichtdoorlatende of verduisterende stof en een van de vele kleuren!